Millet bu mövzuda TURAN üçün ne edirik ve ne etmeliyik suallarına cavab axtaraq
4 posters
TURAN
QOCALI- Forumun ürəyi
- İsmarıc sayı : 105
Registration date : 15/03/07
- Post n1
TURAN
Admin- Admin
- İsmarıc sayı : 85
Registration date : 12/03/07
- Post n2
Geri: TURAN
Cavid TURAN deyende sen haraları nezerde tutursan?
QOCALI- Forumun ürəyi
- Post n3
settar türklerin kompakt yaşadığı yerler yeni çin seddinden üzü bu terefe
leyli- Yeni üzv
- İsmarıc sayı : 7
Registration date : 13/04/07
- Post n4
Vallah dusunurem ki heqiqeten de men ne ede bilerem ilk once her birimiz bir turk oldugumuzu derk etmeliyik bunu basa dusmeyen turklere ise bacardigimiz qeder gozel sekilde izah etmeliyik belke bezileriniz menle razilasmayacaqsiniz ama men milletin nedi deye bizden sorusduqda azerbaycanliyam demeyin hec de terefdari deyilem azeri turkuyem desek daha yaxsi olazmi?(azerbaycanda yasayan bir talis bir rus da Azerbaycanlidir)Qisasi ilk once butun turanlilar arasinda menevi birlik olmalidi Turklerin birliyi dedikde ise yalniz Turkiye ve Azerbaycan birliyi basa dusmemeliyik
bes sizce biz adi insanlar bu birliyi yaratmaq ucun ne ede bilerik?Mence cox sey bes nece ede bilerik? mence vasiteler coxdur bir yerden baslamaq lazimdi deyilmi? Bu qeder ezilmeyimiz bes deyilmi?
bes sizce biz adi insanlar bu birliyi yaratmaq ucun ne ede bilerik?Mence cox sey bes nece ede bilerik? mence vasiteler coxdur bir yerden baslamaq lazimdi deyilmi? Bu qeder ezilmeyimiz bes deyilmi?
QOCALI- Forumun ürəyi
- Post n5
vallah mence heyatda heç kes xüsusi ile de biz özümüzü kiçik adam kimi görmemeliyik leyli onu düz deyirsen ki turan dedikde ve ya türk dövletlerinin birleşmesi dedikde tekce Azerbaycannan Türkiye başa düşülmemelidir orta asiya yaddan çıxmamalıdır
ANAR- Admin
- İsmarıc sayı : 31
- Post n6
Bu mövzuda bir türk qardaşım yaxşı deyib:
VATAN değil Türkiye bir türk için, TÜRKÜSTAN,
YAŞASIN BÜYÜK VATAN, YAŞASIN TURAN , TURAN
VATAN değil Türkiye bir türk için, TÜRKÜSTAN,
YAŞASIN BÜYÜK VATAN, YAŞASIN TURAN , TURAN
Admin- Admin
- İsmarıc sayı : 85
- Post n7
Anar bu ismarıcını oxumamışdım.Bağışla. Amma indi oxudum ve tüklerim biz-biz oldu. Türk olduğumu hiss eledim ve fexr etdim. Qeşeng şeirdi.